Om oss

Vi är en del av Adxto Group och jobbar med att förse både vården och kunder med kompetenta och motiverade sjuksköterskor. Vi erbjuder våra sjuksköterskor ett flexibelt arbete med möjlighet till att kombinera olika typer av arbetsuppgifter

Vår verksamhet

Adxto Consulting är en del av Adxto Group som har mer än 20 års erfarenhet i branschen från olika verksamheter inom Life Science. Vår långa erfarenhet gör att vi har en hög kompetens samt ett brett gediget nätverk. Vi är idag ett av de mest innovativa och väletablerade bolagen inom vår bransch, och har en god förståelse för såväl våra konsulters som våra kunders behov.

För mer information om Adxto Group kan du klicka här

Varierande arbetsuppgifter

Våra sjuksköterskor jobbar inom den ordinarie vården och kan även besöka primär-och slutenvård. De kompletterar också den ordinarie vården genom att utföra uppdrag åt privata vårdaktörer och till läkemedel- och medtechföretag i Sverige. Bland annat hyr vi ut sjuksköterskor som jobbar med vaccinationer och blodsockerkontroll på Apoteket AB - ett samarbete som Adxto AB inledde 2016.

Flexibelt arbetssätt

Vi erbjuder våra sjuksköterskor ett flexibelt och öppet arbetssätt där de kan kombinera att jobba både med vaccination och försäljning av nya produkter. Vi erbjuder läkemedelsföretagen sjuksköterskor som finns på plats direkt på orten och som enkelt kan ta sig till apoteken - något som både ökar produktiviteten och tidsmässigt går snabbare än om läkemedelsföretagen själva hade haft säljare som reste runt i landet.

Adxto Consulting

Läs mer om att jobba här
LÄS MER

En del av Adxto Group

Mer än 20 års erfarenhet
LÄS MER
Lediga jobb